onsdag 16. november 2011

SKJØNNLITTERÆRT PROGRAM I 3A HØSTEN 2011

·        Vi ble enige om at tema for det skjønnlitterære programmet skal være adapsjon av skjønnlitteratur i form av filmatisering av korte skjønnlitterære tekster

·        Vi skal ha en framføring (et program) den 16.november der gruppene presenterer og viser kortfilmene sine

·        Vi skal presentere og publisere kortfilmene på klassens blogg Kulturzone3a

Mer om krav til arbeidet – hva som skal vurderes:

1.      Samarbeid: Det forutsettes at alle på gruppa får oppgaver og at alle gjør disse på en seriøs måte. Dessuten bør arbeidsoppgavene være fordelt slik at alle bidrar sirka like mye.

2.      Bruk av filmmediet: Det forutsettes at filmen er planlagt, dere bør lage et enkelt bildemanus (storyboard) som leveres inn til meg. Dere bør kunne redegjøre for hvilke virkemidler dere har brukt (se vedlegg om dette)

3.      Adapsjon: Det forutsettes at dere leser teksten/novellen grundig og kommer fram til hvordan den kan adapteres på en god måte. Dette må dere gjøre dere noen skriftlige notater om til dere skal presentere filmen.

4.      Muntlig presentasjonen og blogginnlegg: Dere skal både presentere filmen muntlig (den 16.november) og lage et blogginnlegg der dere presenter den.

Disse punktene til sammen skal danne grunnlaget for karakteren jeg setter. Det må bli en gruppekarakter hvis ikke jeg får beskjed fra gruppa om at noen melder seg ut eller bidrar svært lite.

Tidsplan:
Tirsdag 22.11 og torsdag 24.11 settes av til framføringer.
Blogginnlegg: ca 750 ord legges inn før framføring.

NB! Nå arbeider vi med noe som vi alle har liten erfaring med. Det kan være ting vi ikke har tenkt på som kan skjære seg. Da er det viktig at vi er løsningsorienterte. Vi må finne en omvei til målet!

 Å være arbeidsom og konstruktiv er en viktig egenskap i arbeidslivet J

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar